Leiden,
16
oktober
2017
|
16:36
Europe/Amsterdam

NOC*NSF en Zilveren Kruis slaan nieuwe weg in

Met de kennis en expertise van NOC*NSF kunnen we de ruim 1000 grote en kleinere werkgevers die we ondersteunen nog beter helpen.
Jan-Willem Evers, directeur Zilveren Kruis

Samenwerken aan duurzame inzetbaarheid van werkend Nederland

NOC*NSF en Zilveren Kruis gaan een nieuw partnership aan. De kennis en expertise van de sportkoepel wordt ingezet om samen met Zilveren Kruis de vitaliteit en gezondheid van werkend Nederland te vergroten. Want beide partijen geloven dat werkgevers veel kunnen leren van de topsport.

De kennis die NOC*NSF heeft over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid deelt Zilveren Kruis met haar klanten via een kennisplatform voor Gezond Ondernemen. Naast de samenwerking met NOC*NSF werkt Zilveren Kruis ook samen met andere onafhankelijke experts, partners en relaties. Om zo thema's rondom duurzame inzetbaarheid verder te ontwikkelen.

Duurzame verbinding

Kamiel Maase, performance manager bij NOC*NSF: ‘Bedrijven kunnen veel leren vanuit de topsport. Op basis van onze relatie met Zilveren Kruis delen wij graag onze ervaringen met het bedrijfsleven via het kennisplatform.’

Jan-Willem Evers, commercieel directeur bij Zilveren Kruis: ‘Meedenken met werkgevers zit in ons DNA. Met de kennis en expertise van NOC*NSF kunnen we de ruim 1000 grote en kleinere werkgevers die we ondersteunen nog beter helpen.’